Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Happy Shark – Joc de societate


Un joc rapid pentru copii, în care jucătorii salvează o pradă din fălcile unui rechin. Încercați să salvați Afişare mai multe
Preţ 92 lei   111.8 lei -18% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: F. C.
 

Un joc rapid pentru copii, în care jucătorii salvează o pradă din fălcile unui rechin. Încercați să salvați cât mai multe creaturi marine! Fiți însă atenți! Trebuie să salvați prada repede, înainte ca rechinul să își închidă fălcile.

Nu veți ști niciodată când rechinul sare și mușcă. Aruncați cu zarul pentru a afla câte creaturi marine trebuie să salvați din gura rechinului cu undița. Câștigă cel care salvează cât mai multe creaturi.

Ușor de pregătit: este suficient să deschide gura rechinului, să așezați creaturile marine pe placa de joc și în începeți pescuitul.

 

Detalii:

  • Joc pentru 2 - 4 jucători
  • Conținutul pachetului: 1 rechin, 12 creaturi marine, 1 undiță, 1 zar

 

Regulile jocului:

Deschideți gura rechinului și așezați-o pe tabla de joc. După aceea, așezați în gura rechinului toți peștii și toate creaturile marine, astfel încât să se audă un clic. Scopul jocului constă din prinderea a cât mai mulți pești și creaturi marine. Jucătorii se schimbă pe sensul acelor de ceasornic. Fiecare jucător care este la rând aruncă cu zarul. Află astfel ce număr trebuie să scoată din gura rechinului. Dacă rechinul închide gura, jocul se termină. Câștigă jucătorul care a capturat cei mai mulți pești și cele mai multe creaturi marine. Multă baftă!

 

 


Evaluarea produsului Happy Shark – Joc de societate

0
0 evaluare
7
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă