Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Joc cu bile – Collecto Balls 30x30 cm


Este vorba despre un joc interesant, pentru toată familia. Poți determina mutarea care vă va permite să strângeți cele mai multe bile? Afişare mai multe
Preţ 76.1 lei Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: S. V.
 

Este vorba despre un joc interesant, pentru toată familia. Poți determina mutarea care vă va permite să strângeți cele mai multe bile? Un joc ingenios și distractiv. Exersează capacitatea copiilor de a percepe diferite culori și dezvoltă gândirea logică.

Scopul jocului este acela de a unii bile de aceeași culoare. Jucătorii avansează cu coloana de bile încercând să unească două sau mai multe bile de aceeași culoare. Rezultatul avansării trebuie să fie acela că cel puțin două bile de aceeași culoare trebuie să se ajungă una lângă alta (orizontal sau vertical). Jucătorul adună apoi toate bilele de aceeași culoare care s-au unit datorită avansării și le așază în magazia proprie. Câștigă jucătorul care adună cele mai multe seturi a câte 3 bile (de aceeași culoare)

 

Detalii:

  • Exersează capacitatea copiilor de a percepe diferite culori și dezvoltă gândirea logică.
  • Dimensiuni - 30x30 cm
  • Număr de bile - 168
  • Număr de jucători 2-4
  • Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani

 

 

ilustrační video


Evaluarea produsului Joc cu bile – Collecto Balls 30x30 cm

5
2 evaluare
Cum verificăm evaluările?
26
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă
1
recenzii ale utilizatorilor