Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Magic Block game - Întrecerea lui Rubik


Un joc de societate distractiv destinat nu doar fanilor cubului Rubik. Afişare mai multe
Preţ 59.6 lei   76.3 lei -22% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: r. C.
 

Un joc de societate distractiv destinat nu doar fanilor cubului Rubik. Verificați-vă gândirea logică și atenția prin intermediul acestui joc de societate distractiv.

 

Instrucțiuni de joc:

  1. Alcătuiți suprafața de jos așa cu indică instrucțiunile.

  2. Împărțiți câte 24 de pietre de joc pe fiecare câmp de joc - fiecare jucător trebuie să aibă același număr de pietre de aceeași culoare; în colțul din dreapta sus al fiecărui câmp de joc trebuie să rămână un loc liber.

  3. Unul dintre jucători aruncă cubul de joc și îl așază lângă suprafața de joc astfel încât să îl vadă amândoi jucătorii (dacă în cubul de joc sunt mai mult de 4 pietre de aceeași culoare, cubul se aruncă din nou).

  4. Începe întrecerea! Jucătorii înaintează cu pietrele pe suprafața de joc astfel încât în pătratul din centrul suprafeței de joc să apară trei rânduri a câte trei pietre, identice cu cea de pe cubul de joc de pe masă. Fiecare jucător formează cuburile înspre partea sa.

  5. După ce un jucător are pietrele așezate așa cum este pe cubul de joc, pliază placa centrală din câmpul de joc al lui.

  6. Câștigă dacă are pietrele așezate corect. În caz contrar, câștigă adversarul.

 

Detalii:

  • Număr de jucător: 2
  • Conținutul pachetului: Suprafață de joc, 48 de pietre de joc, cub de joc, instrucțiuni

 

 


Evaluarea produsului Magic Block game - Întrecerea lui Rubik

4.7
9 evaluare
119
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă
3
recenzii ale utilizatorilor