Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Pătură de joc și sac pentru jucării


Pătură de joc și sac pentru jucării, într-un singur produs! Adunarea jucăriilor este un coșmar pentru dvs.? Afişare mai multe
Preţ 54.55 lei Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: G. S.
 

Pătură de joc și sac pentru jucării, într-un singur produs! Adunarea jucăriilor este un coșmar pentru dvs.? Găsiți zaruri, lego și alte lucruri mărunte peste tot, dar nu la locul lor? Această problemă va fi rezolvată rapid ce acest sac de jucării! Acest elegant sac de jucării este în același timp și o pătură pe care copii se pot juca.

Lăsați-vă copiii să se joace pe ea după bunul plac, pentru că după ce au terminat este suficient să o împachetați și totul va fi ordonat!

Iar dacă nu se pot lipsi de jucării nici măcar într-o călătorie, în vacanță sau la bunici, tot ce trebuie să faceții este să aruncații sacul peste umăr și să transportați jucăriile confortabil.

 

Detalii:

  • Diametrul: 150 cm
  • Material: poliester, nailon

 

 


Evaluarea produsului Pătură de joc și sac pentru jucării

4.5
2 evaluare
Cum verificăm evaluările?
21
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă
1
recenzii ale utilizatorilor