Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Set creativ - Bunchems -Thorn Ball


Acest set creativ asigură un joc fără sfârşit, copii bucurându-se cu el de o distracţie maximă. Afişare mai multe
Preţ 38.25 lei   62.75 lei -39% Acest produs nu mai poate fi cumpărat, stocul a fost epuizat
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 3
Ultima dată a cumpărat: P. L.
Acest produs nu este în prezent în stoc

Să ne contactăm și vă vom informa despre stoc.

 

Faceţi o bucurie copiilor cu setul creativ Bunches, cu care distracţia va fi întotdeauna mare. Setul conţine 1000 de biluţe cu formă specială care se lipesc unele de altele, putându-se astfel crea diferite imagini sau figurine.

Acest set creativ asigură un joc fără sfârşit, copii bucurându-se cu el de o distracţie maximă. Biluţele au o suprafaţă unică, se fixează bine una de cealaltă şi permit copiilor să conceapă orice foră posibilă.

Acest ingenios set creativ ajută la dezvoltarea imaginaţiei, îndemânării şi motricei copiilor. Biluţele colorate se lipesc şi de separă simplu. Permit ca în permanenţă să se creeze figurine noi, copii bucurându-se astfel de noi aventuri. Folosind accesoriile practice incluse în set, pe figurine se pot adăuga ochi, gură, mustaţă, ochelari etc. 

Adecvat pentru copii de la 4 ani în prezenţa supravegherii adulţilor - setul conţine bucăţi mici pe care copilul le poate înghiţi.

 

Variante de produse :

  • 400 bucăți
  • 500 bucăți
  • 600 bucăți
  • 800 bucăți
  • 1000 bucăți

 

 


Evaluarea produsului Set creativ - Bunchems -Thorn Ball

4.5
4 evaluare
139
clienţi care au cumpărat deja
75%
clienţi care recomandă
2
recenzii ale utilizatorilor