Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Suport automat auto de telefon mobil, cu încărcător wireless


Suport auto cu deschidere automată și încărcător wireless. Un instrument indispensabil în mașină Afişare mai multe
Preţ 76.5 lei   117.7 lei -35% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: M. N.
 

Suport auto cu deschidere automată și încărcător wireless. Un instrument indispensabil în mașină, conceput pentru telefoanele mobile moderne. Fixează automat telefonul și în încarcă wireless

Acest suport auto este un accesoriu indispensabil pentru telefon în călătoriile cu mașina.

Introduceți suportul în grila de ventilație și puneți foarte repede telefonul în cleștele deschis. Acesta se închide automat și se adaptează mărimii telefonului. Se poate utiliza pentru telefoane cu mărimi ale ecranelor de la 4 până la 6 inci.

 

Suportul este amplasat pe un capăt rotund care se poate roti cu 360°, permițându-vă să poziționați telefonul cum doriți. Cleștele și partea din față a suportului sunt învelite într-un material moale care nu vă zgârie telefonul și care oferă un spațiu suficient pentru ca telefonul să stea ferm în timpul cursei. Încărcătorul wireless este o altă funcție binevenită a acestui suport auto. Telefonul începe să se încarce imediat după ce a fost pus în suport. Sunt acceptate toate dispozitivele cu standardul Qi (Apple iPhone 8, 8+, Samsung S6, S6 edge, S7, S7 edge, S8, S8+, S9+....

 

Încărcarea este rapidă dacă utilizați un adaptor de încărcare care susține tehnologia QC 2.0/QC 3.0. Acesta nu este inclus în pachet, Cipul inteligent încorporat detectează dispozitivul încărcat și reglează automat tensiunea de încărcare. De asemenea, împiedică supraîncălzirea telefonului și a încărcătorului, prevenind scurtcircuitarea.

 

 


Evaluarea produsului Suport automat auto de telefon mobil, cu încărcător wireless

0
0 evaluare
18
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă