Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Copii Ceas inteligent pentru copii, cu cameră foto și localizator GPS

Ceas inteligent pentru copii, cu cameră foto și localizator GPS


Acest ceas pentru copii, cu localizator GPS, este o alegere excelentă pentru părinții care doresc Afişare mai multe
Un preț super
126.60 lei
Disponibilitate: În stoc

Produse calitatea a doua

Produsele pot fi fără ambalaj, cu defecte cosmetice minore care nu afectează funcționalitatea.

Ceas inteligent pentru copii, cu cameră foto și localizator GPS
Albastru
Ultima dată a cumpărat: P. B.

 

Acest ceas pentru copii, cu localizator GPS, este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să își ghideze copiii spre independență, supraveghindu-i însă în permanență. Acest ceas îi permite în mod clasic copilului dvs. să urmărească ora actuală, dar are și o serie de alte funcții practice, cum ar fi monitorizarea deplasării și istoricul acesteia sau posibilitatea de a comunica în ambele sensuri. Ceasul pentru copii, cu localizare GPS, se evidențiază prin designul sport elegant și prin ecranul tactil modern. Datorită acestor aspecte, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că copilului dvs. îi va rușine să îl folosească.

 

Detalii:

 • Ceas cu curea confortabilă din silicon
 • Variantă rezistent la apă (IP65) - rezistent la umiditate normală, ploaie etc.
 • Ecran tactil 3,7 cm
 • Cameră încorporată cu rezoluție de 1,3 Mpx
 • Durată de funcționare de până la 100 de ore la o singură încărcare 
 • Ceasul poate fi controlat și monitorizat cu ajutorul unei aplicații de mobil pentru Android și iOS, care poate fi descărcată cu ajutorul codului QR.
 • Monitorizare GPS a locației actuale, în timp real, la fiecare 90 de secunde
 • Precizia poziției: cca 5 m
 • Posibilitate de trimitere a unor mesaje vocale la ceas
 • Opțiune de apelare
 • Opțiunea de a seta modul NU DERANJA
 • Funcție de pedometru și de monitorizare a somnului copilului
 • Protecție împotriva opririi ceasului de către un copil sau de către o altă persoană
 • Suport pentru cartelă nano SIM
 • potrivit pentru circumferințe ale încheieturii mâinii de 13–18,5 cm
 • Dimensiuni ceas: 50 x 40 x 12 mm

 

Controlul prin intermediul aplicației de mobil:

Pentru a conecta ceasul la telefon, trebuie să instalați aplicația de mobil "DOWEAR", care poate fi descărcată gratuit din Google Play (Android) sau App Store (iOS). Puteți apoi să efectuați toate setările și să urmăriți locația GPS a dispozitivului în cauză. Urmărirea cu ajutorul aplicației de mobil este simplă și eficientă. Aplicația vă permite să vă vizualizați locația actuală și istoricul deplasărilor pentru perioada selectată. În plus, puteți verifica istoricul locațiilor cu până la 3 luni în urmă. 

 

Buton SOS pentru situații de urgență:

În caz de urgență, există un buton SOS pe ceas, care servește pentru comunicarea cu "numere de urgență" care au fost configurate în prealabil prin intermediul aplicației de mobil. După apăsarea acestui buton, dispozitivul formează în mod automat primul număr de telefon presetat; dacă nu răspunde nimeni, ceasul formează următoarele numere presetate. Cu ajutorul aplicației de mobil, puteți salva pe dispozitiv până la 10 numere de telefon. În cazul în care copilul trimite un apel SOS, dar destinatarul nu răspunde, dispozitivul va trimite un mesaj SMS cu locația.

 

Comunicarea în ambele sensuri:

Ceasul cu GPS poate fi folosit ca un telefon mobil. Îl puteți suna pe copil ori de câte ori aveți nevoie, iar acesta vă va putea răspunde direct prin intermediul ceasului. Cu ajutorul aplicației, puteți chiar să specificați ce numere de telefon poate contacta copilul dvs. De asemenea, ceasul permite înregistrarea unui vocal scurt (maxim 15 secunde) pe care să-l transmită către aplicația de mobil sau să ascultați în secret ce se întâmplă în împrejurul ceasului.

 

Definiți limitele deplasării:

În aplicația de mobil, veți putea să activați pedometrul pentru a urmări numărul de pași sau să setați funcția GEO fence pentru a crea o barieră virtuală pentru copilul dvs. După introducerea latitudinii și longitudinii, puteți configura zona de pe hartă în care dispozitivul se poate deplasa. De exemplu, puteți configura o distanță de 100 de metri față de locuința copilului dvs., iar dacă acesta depășește această distanță, veți fi alertat pe aplicația de mobil printr-o notificare push. Astfel, puteți să vă sunați imediat copilul la ceas pentru a vă asigura că este bine.

Vă atragem atenția faptul că funcția GEO fence funcționează cu un semnal GPS și că, pentru o funcționare corectă, ceasul trebuie să se afle în permanență într-o zonă deschisă, cu vedere spre cer (nu, de exemplu, într-o casă, într-un pasaj etc.), iar actualizarea poziției ceasului este setată la cea mai frecventă frecvență (la fiecare minut), ceea ce duce la o consumare mai rapidă a bateriei.

 

Bateria și rezistența:

În interiorul ceasului găsim o baterie încorporată cu o capacitate de 400 mAh, care permite o durată de funcționare de până la 100 de ore în modul de economisire a energiei (durata de funcționare este redusă în funcție de gradul de solicitare a ceasului). În condiții normale de utilizare, ceasul are o durată de funcționare de 1-3 zile, similară cu durata de funcționare a bateriilor smartphone-urilor actuale. În cazul în care capacitatea bateriei dispozitivului scade sub 20%, dispozitivul trimite o alertă către aplicația de mobil. Ceasul pentru copii, cu localizator GPS, poate fi configurat prin simpla introducere a unei cartele SIM deblocate, cu un tarif de date activ.

 

 


Evaluarea produsului Ceas inteligent pentru copii, cu cameră foto și localizator GPS

0
0 evaluare
Cum verificăm evaluările?
7
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă


Poate fi util

Adaptor USB universal - Încărcător 5V / 1A

Adaptor USB universal - Încărcător 5V / 1A

Încărcător pentru a reîncărca o gamă largă de dispozitive cu încărcare USB.

Un preț super
9.35 lei
Dictafon reportofon USB

Dictafon reportofon USB

Dictafon ascuns într-u stik de memorie. Înregistrează conversațiile oriunde, fără ca cineva să vadă

Un preț super
50.85 lei
Telefon mobil miniatural L8STAR - Cel mai mic din lume

Telefon mobil miniatural L8STAR - Cel mai mic din lume

Cel mai mic telefon funcțional din lume - L8STAR BM10, sau o copie în miniatură a celebrului Nokia…

Un preț super
110.45 lei

Variantele