Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Joc modular pentru construirea de cetăți și buncăre


Dacă ați dorit vreodată în copilărie să construiți un zgârie-nori, o rachetă sau o piramidă, acum puteți Afişare mai multe
Preţ 76.3 lei   94.15 lei -19% Acest produs nu mai poate fi cumpărat, stocul a fost epuizat
Ultima dată a cumpărat: R. C.
Acest produs nu este în prezent în stoc

Să ne contactăm și vă vom informa despre stoc.

 

Dacă ați dorit vreodată în copilărie să construiți un zgârie-nori, o rachetă sau o piramidă, acum puteți. Cu acest joc modular unic, copiii dvs. vor putea construi orice de la temelie. Cu ajutorul tijelor universale, ca grinzi și al bilelor, ca elemente de legătură, puteți construi orice, cum ar fi cetăți complexe, peșteri, corturi de joc, rachete, case, iglu, un castel prințesă, un tunel și multe altele. Este timpul să vă construiți prima cetate, să o acoperiți cu o pătură și să o explorați din interior!

 

Detalii:

  • Dați frâu liber creativității și veți putea construi cele mai complexe clădiri și structuri. Construiți o peșteră, un cort, o rachetă, o casă, un iglu, un castel pentru prințese, un tunel, un teepee, o navă de pirați și multe altele. Este suficient să puneți pătura și să vă creați un adăpost.
  • Susține creativitatea și imaginația
  • Un joc creativ ideal pentru 2 - 3 și mai mulți copii. Copiii vor planifica și rezolva împreună probleme, construind diverse construcții creative.
  • Creați-vă un regat propriu - Declarați-vă acest spațiu al vostru! Construiește o cetate magnifică din 87 de piese și petrece-ți zilele ca un adevărat rege!
  • Se livrară cu 51 de tije și 36 de bile de îmbinare.

 

 


Evaluarea produsului Joc modular pentru construirea de cetăți și buncăre

5
1 evaluare
95
clienţi care au cumpărat deja
0%
clienţi care recomandă