Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Joc modular solar 14 în 1 - Spațiu


Jocul modular solar este o jucărie educațională excelentă, care arată cu ușurință cum funcționează de fapt energia solară Afişare mai multe
Preţ 71.95 lei Acest produs nu mai poate fi cumpărat, stocul a fost epuizat
Ultima dată a cumpărat: e. P.
Acest produs nu este în prezent în stoc

Să ne contactăm și vă vom informa despre stoc.

 

Jocul modular solar este o jucărie educațională excelentă, care arată cu ușurință cum funcționează de fapt energia solară. Nu este nevoie de baterii, totul fiind alimentat doar de o celulă solară. Cu ajutorul unui mic panou solar și al unui motor în miniatură puneți în mișcare modelele asamblate.

Scopul oricărei jucării este acela de a putea distra un copil. Problema cu majoritatea jucăriilor este că copiii se plictisesc repede de ele. Acesta este unul dintre motivele pentru care a fost conceput acest Joc modular solar, mecanic și inteligent. Este o jucărie excelentă pentru băieți și fete. 

Puteți construi unul dintre numeroșii roboți care se deplasează pe uscat și pe apă. Joc modular solar este un joc modular unic, din care se pot asambla diverse jucării. Nu trebuie însă să vă limitați la un singur model, kit-ul putând fi dezasamblat și reasamblat în orice moment, ceea ce îl face o sursă de distracție nesfârșită. Robotul este alimentat de o celulă solară, ceea ce îl face un cadou potrivit chiar dacă sunteți preocupat de ecologie.

 

 


Evaluarea produsului Joc modular solar 14 în 1 - Spațiu

2
1 evaluare
Cum verificăm evaluările?
11
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă