Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Lampă circulară LED, pentru streameri și youtuberi


Faceți streaming, filmați vloguri sau alte videoclipuri pe rețelele de socializare, faceți adesea „selfie-uri” sau trebuie doar să luminați un produs pentru fotografiere? Afişare mai multe
Preţ 56.7 lei   76.5 lei -26% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: D. P.
 

Faceți streaming, filmați vloguri sau alte videoclipuri pe rețelele de socializare, faceți adesea „selfie-uri” sau trebuie doar să luminați un produs pentru fotografiere? Atunci, această lampă LED este exact ce vă trebuie. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este potrivită și pentru spații mai mici și o puteți împacheta și muta cu ușurință oriunde aveți nevoie.

Această lampă circulară LED este perfectă pentru oricine îi place să facă fotografii sau să înregistreze videoclipuri pe rețelele de socializare. Umple umbrele feței, luminează tenul și îmbunătățește calitatea fotografiei sau a videoclipului rezultat.

Pe comutatorul de pe cablul de alimentare puteți seta trei tipuri de temperatură a luminii și 10 intensități de lumină. Puteți alimenta lampa direct de la portul USB al computerului sau de la rețea prin intermediul unui adaptor (nu este inclus).

 

Detalii:

  • Stativ pentru instalare și fixare fiabilă
  • Diametrul de 16 cm
  • Alimentare prin conector USB - adaptorul nu este inclus în pachet
  • Comutator pe cablul de alimentare, care permite setarea intensității și căldurii luminii
  • Articulație pivotantă cu 360 °

 

 


Evaluarea produsului Lampă circulară LED, pentru streameri și youtuberi

0
0 evaluare
6
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă