Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Pătură antifoc - Fire blanket


Fiți pregătiți pentru situațiile de urgență și cumpărați-vă pentru casă cel puțin o astfel de pătură! Afişare mai multe
Preţ 99.8 lei Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: A. C.

 

Fiți pregătiți pentru situațiile de urgență și cumpărați-vă pentru casă cel puțin o astfel de pătură! Este alarmant aptul că 48% din toate incendiile domestice pornesc în bucătărie.

A avea o pătură antifoc în bucătărie este una dintre cele mai importante decizii pe care le poți lua pentru dvs. și familia dvs. Este o investiție care vă poate salva familia și economisi o mulțime de bani pentru eventualele reparații.

 

Detalii:

  • Pregătită în câteva secunde; utilizarea păturii nu necesită niciun fel de instruire formală și poate fi folosită de oricine, indiferent dacă este un adult sau un copil.
  • Stinge focul în siguranță - Este fabricată din fibră de sticla testată în timpul sudării, care poate rezista până la 550 de grade Celsius.
  • Nu necesită niciun fel de întreținere - Este întotdeauna gata de utilizare și este o alegere clară din mai multe motive: fără dată de expirare, fără posibilități de defecare, fără nevoie de o întreținere anuală.
  • Ușor de curățat - Nu veți avea mizerie după utilizare și este prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece nu emite vapori toxici atunci când este expusă la căldură.
  • Oprește focul mortal - Unul dintre cele mai mari beneficii este că vă permite să scăpați de foc, înfășurând-o în jurul corpului dvs. pentru a acționa ca o barieră: vă acoperiți doar cu pătura antifoc și fugiți în siguranță.
  • Dimensiuni 120x120 cm

Utilizare simplă:

  1. Scoateți pur și simplu pătură, o întindeți pe lățime și o așezați ușor peste locul de incendiu.
  2. Înăbușiți focul - Puneți cu grijă pătura pe foc pentru a îl stinge în câteva secunde. Nu uitați să puneți mâinile în spatele păturii pentru a le proteja.
  3. Opriți orice sursă de căldură - Imediat după ce ați așezat pătura peste flăcări, opriți orice sursă de căldură. Acest lucru scurtează timpul de stingere a focului.

 

 


Evaluarea produsului Pătură antifoc - Fire blanket

0
0 evaluare
Cum verificăm evaluările?
7
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă


Poate fi util

Parasolar auto magnetic - vă protejează mașina de zăpadă și soare

Parasolar auto magnetic - vă protejează mașina de zăpadă și soare

Mergeți cu mașina în mod regulat și, de cele mai multe ori, vă confruntați cu problema că iarna…

40.85 lei Detaliu
Ochelari de soare Spy, cu cameră video

Ochelari de soare Spy, cu cameră video

Aveţi pe acasă vreun fan al tehnologiilor moderne?

97.70 lei Detaliu
Suport multifuncțional pentru tetieră auto - Car Holder

Suport multifuncțional pentru tetieră auto - Car Holder

Un suport de tetieră multifuncțional, pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Cu ajutorul…

24.80 lei Detaliu