Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Rașpel rotativ curbat, pentru polizoare unghiulare - 100 x 22 mm


Rașpelul sub formă de discul de șlefuit, pentru polizoare unghiulare, este un adaptor special care se folosește Afişare mai multe
Preţ 57.55 lei   75.25 lei -24% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: T. I.
 

Rașpelul sub formă de discul de șlefuit, pentru polizoare unghiulare, este un adaptor special care se folosește pentru îndepărtarea unor cantități mari de material, din lemn, materiale plastice și cauciuc. Acest rașpel se fixează simplu pe polizorul unghiular și ușurează lucrul. Veți putea să șlefuiți, să sculptați și să modelați tot felul de obiecte și materiale nemetalice.

Discul de șlefuit unghiular este fabricat din carbură de wolfram care, datorită structurii sale solide, nu se rupe și nu se deformează. Sute de dinți foarte ascuțiți și rezistenți prelucrează rapid materialul.

 

Detalii:

  • Ideal pentru sculptură, șlefuirea rapidă a materialelor, îndepărtarea știfturilor, teșirea, debavurarea și prelucrarea eficientă a lemnului.
  • Potrivit pentru polizoare unghiulare
  • Disc curbat: 100 x 22 mm

 

 


Evaluarea produsului Rașpel rotativ curbat, pentru polizoare unghiulare - 100 x 22 mm

0
0 evaluare
9
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă