Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Copii Stilou 3D cu display - pentru imprimarea manuală a modelelor 3D

Stilou 3D cu display - pentru imprimarea manuală a modelelor 3D


Stiloul 3D oferă o mulțime de posibilități de creație. Nu servește numai pentru desen, ci datorită acestei tehnologii unice se pot crea diferite obiecte plastice Afişare mai multe
Un preț bombă
63.60 lei
Salvați 83.20 lei
Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: C. A.

 

Stiloul 3D oferă o mulțime de posibilități de creație. Nu servește numai pentru desen, ci datorită acestei tehnologii unice se pot crea diferite obiecte plastice. Stiloul funcționează pe același principiu ca un pistol de topire, ceea ce înseamnă că, la temperatura potrivită, topește materialul introdus, iar dvs. creați cu ajutorul stiloului. Avantajul este că puteți desena nu doar pe o suprafață, ci și în spațiu, ceea ce vă oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea. Operarea stiloului 3D este foarte simplă și, cu ajutorul părinților, chiar și cei mai mici copii se vor putea juca.

 

Cum se folosește stiloul 3D:

Conectați adaptorul stiloului la conectorul de alimentare de la capătul stiloului. Porniți stiloul ținând apăsată săgeata de pe laterala stiloului. Selectați materialul PLA cu ajutorul tastelor de pe display și apăsați apoi săgeata inferioară de pe laterală, după care începe încălzirea stiloului și se aprinde lampa de control portocalie. Ulterior, aprinde lampa de control verde, indicând că stiloul este pregătit de utilizare. Introduceți umplutura PLA, cu culoarea pe care vreți să o utilizați pentru a crea, în orificiul de umplerea din partea de sus a stiloului. Ținând apăsată săgeata de jos de pe creion, umplutura începe să fie împinsă înspre vârf. Umplutura este împinsă automat, nefiind necesar să se mai apese un alt buton în timpul desenării. Stiloul se oprește automat după cinci minute de inactivitate sau ținând apăsată săgeata de pe laterala stiloului. Pentru a reporni împingerea umpluturii, apăsați înfață butonul . Pentru a scoate umplutura sau a pentru a schimba culoarea, apăsați butonul de derulare înapoi.

 

Ce este un filament PLA:

PLA este un poliester termoplastic care se caracterizează printr-o rezistență bună și o excelentă stabilitate a culorii. Este vorba despre un material din care este realizată umplutura stiloului 3D al dvs. Resursele regenerabile, cum ar fi amidonul de porumb, stau la baza producerii acestui material. Temperatura de topire a materialului PLA est eîn jur de 180°.

 

Conținutul pachetului:

  • 1 buc. Stilou 3D
  • 1 buc. suport pentru stilou 3D
  • 1 buc. cablu de priză
  • 3 buc. umplutură color PLA

 

 


Evaluarea produsului Stilou 3D cu display - pentru imprimarea manuală a modelelor 3D

5
1 evaluare
Cum verificăm evaluările?
17
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă
1
recenzii ale utilizatorilor


Poate fi util

Neocomb - Joc modular magnetic

Neocomb - Joc modular magnetic

O versiune îmbunătățită a celebrului joc modular Neocube, completat cu mai multe bețișoare

Un preț bombă
59.35 lei
Salvați 853.40 lei
Joc modular magnetic Magnastix – 103 - 157 piese

Joc modular magnetic Magnastix – 103 - 157 piese

Jocul modular magnetic Magnastix este unul dintre cele mai populare jocuri din lume.

61.50 lei Detaliu
Joc modular solar SolarBot 6 în 1

Joc modular solar SolarBot 6 în 1

Jocul modular solar este o jucărie educațională excelentă, care arată cu ușurință cum funcționează…

Un preț super
33.85 lei