Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Aparat de fitness – Jump trainer


Căutați ceva care să vă facă antrenamentul mai eficient? Acest set vă va permite să obțineți rezultate Afişare mai multe
Preţ 51.35 lei   94.85 lei -46% Disponibilitate: În stoc
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 14
Ultima dată a cumpărat: A. B.
 

Căutați ceva care să vă facă antrenamentul mai eficient? Acest set vă va permite să obțineți rezultate mai rapide și mai eficiente! Antrenați-vă oriunde doriți! Acest set de fitness vă poate satisface cerințele de antrenament, atât în sala de sport, cât și în confortul casei proprii. Setul complet încape confortabil în husa de transport.

Veți găsi în pachet 2 seturi de elastice de rezistență - albastre și verzi. Cele albastre au o rezistență mai mare decât cele verzi.

Vă puteți întări și antrena brațele, spatele, mușchii pectorali, coapsele, fesele. Elasticele funcționează ca o rezistență excelentă la genuflexiuni.

 

Conținutul pachetului:

  • Centură - circumferința taliei 66 - 80 cm
  • Bandaje pentru mâini și glezne: 20 - 26 cm
  • Elastice de rezistență – 2 buc. – verde și 2 buc. albastre

 

Mod de utilizare: strângeți centura în jurul taliei, bandaje în jurul gleznelor sau încheieturilor mâinilor și apoi legați bandajele la centură cu elasticele

 


Evaluarea produsului Aparat de fitness – Jump trainer

0
0 evaluare
4
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă