Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Joc de masă POP IT - cine pe cine


Jocul de masă POP IT este asemănător cu jocul Nu te supăra frate, doar în loc să vă deplasați pe anumite câmpuri și să eliminați adversarii, apăsați pe bulele POP IT Afişare mai multe
Preţ 46.1 lei Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: M. A.
 

Jocul de masă POP IT este asemănător cu jocul Nu te supăra frate, doar în loc să vă deplasați pe anumite câmpuri și să eliminați adversarii, apăsați pe bulele POP IT. Jocul se joacă cu două zaruri care sunt incluse pachet. Cât aruncați la zaruri, atâtea bule apăsați. După ce ați apăsat toate bulele, veți apăsa o bulă mare. Imediat după ce ați apăsat toate cele trei bule mari principale, ați câștigat! Fiecare jucător are 60 bule mici + 3 bule mari principale. Este un ciclu nesfârșit, pentru că după ce apăsați o pagină întreagă, întoarceți jocul și începeți să apăsați din nou. Puteți apăsa chiar și așa, de plăcere.

 

Detalii:

  • Un cadou minunat pentru calmarea stresului
  • Material: Silicon în mod ecologic
  • Dimensiuni 32,5 × 19 cm - placă Pop it
  • Conținutul pachetului: placă Pop It + zaruri de joc

 


Evaluarea produsului Joc de masă POP IT - cine pe cine

4.7
3 evaluare
Cum verificăm evaluările?
51
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă