Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Lumânări LED - 3 bucăţi, cu telecomandă


Set de 3 lumânări LED cu telecomandă. Bucuraţi-vă de o seară o seară cu adevărat romantică Afişare mai multe
Preţ 80.2 lei   113.4 lei -29% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: M. I.
 

Set de 3 lumânări LED cu telecomandă. Bucuraţi-vă de o seară o seară cu adevărat romantică în lumina lumânărilor sau faceţi mai interesant interiorul casei dvs.

Prin aspectul şi finisare lor, care le fac aproape de imposibil de distins de lumânările clasice din ceară, aceste lumânări sunt adecvate pentru orice interior. Setul include şi o telecomandă prin intermediul căreia puteţi alege culoarea care corespunde cel mai bine dispoziţiei dvs. sau interiorului în care vă aflaţi. Telecomanda face ca lumânările să fie controlate extrem de simplu.

În acelaşi timp, lumânările cu telecomandă sunt sigure şi pentru folosirea în apropierea copiilor, animalelor sau în apropierea perdelelor şi mobilei.

Prin intermediul telecomenzii puteţi porni şi opri lumânările, puteţi regla funcția de imitare a pâlpâitului flăcării, puteţi controla trecerea continuă de la o culoare la alta, temporizarea opririi sau una dintre cele 12 culori.

 

Detalii:

  • 3 lumânări LED
  • telecomandă
  • Dimensiuni lumânări:
    • 7,5 x 7,5 cm
    • 7.5 x 11.5 cm
    • 7.5 x 15 cm
  • Funcţionarea lumânărilor: 3x3 baterii AAA (nu sunt incluse în pachet)

 

 


Evaluarea produsului Lumânări LED - 3 bucăţi, cu telecomandă

5
2 evaluare
12
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă
1
recenzii ale utilizatorilor