Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Mini-aragaz de camping RSONIC 2500, pe gaz


Cu acest aragaz portabil, fiecare călătorie și vacanță va fi mult mai plăcută. Vă veți putea pregăti mâncarea preferată Afişare mai multe
Preţ 177.1 lei   226.8 lei -22% Disponibilitate: În stoc
Ultima dată a cumpărat: b. N.
 

Cu acest aragaz portabil, fiecare călătorie și vacanță va fi mult mai plăcută. Vă veți putea pregăti mâncarea preferată, practic oriunde. Indiferent dacă sunteți în mijlocul pădurii sau într-un camping la mare. Așadar, acest minunat aragaz pe gaz nu ar trebui să lipsească celor care pleacă adesea de acasă în tabere, la pescuit, car fac drumeții și călătoresc oriunde.

Acest aragaz din metal este potrivit nu numai atunci când mergeți cu cortul în camping și la pescuit, dar cu siguranță îl veți folosi și ca o rezervă în cazul unei pene de curent. Aragazul este păstrat într-o geantă de voiaj din plastic. Are o brichetă piezoelectrică de aprindere, deci nu sunt necesare alte brichete sau chibrituri. Este suficient să rotiți până la capăt butonul de reglare. Buteliile se introduc în partea dreaptă, sub un capac metalic, unde sunt asigurate împotriva căderii.

 

Detalii:

  • Aragaz portabil ideal pentru camping, pentru pescari, șoferi de camion, în grădină, pe balcon, ca aragaz de rezervă în caz de întrerupere a gazului sau curentului electric etc.
  • Avantajele sunt greutatea redusă, mobilitatea mare și instalarea ușoară a buteliilor cu propan-butan.
  • Aragazul are prindere piezoelectrică, deci nu necesită chibrituri.
  • Aragazul se livrează într-o geantă din plastic.
  • Consumul de gaz este de 160g/oră
  • Putere: 2,2 kW
  • Dimensiuni: 340 x 282 x 120 mm

 

 


Evaluarea produsului Mini-aragaz de camping RSONIC 2500, pe gaz

0
0 evaluare
6
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă