Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Paint Rolla Mate - Trafalet de zugrăvit, cu umplere


Rolla Paint Mate este un trafalet minimalist, ideal pentru zugrăvit. Acest trafalet permite corectarea sau modificarea Afişare mai multe
Preţ 38.95 lei   86.6 lei -55% Disponibilitate: În stoc
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 1
 

Rolla Paint Mate este un trafalet minimalist, ideal pentru zugrăvit. Acest trafalet permite corectarea sau modificarea simplă a zugrăvelilor, putând păstra vopseaua pentru o utilizare ulterioară. Este ideal pentru lucrările cu multe detalii sau pentru corectarea unei zugrăveli existente. Cu siguranță că acest trafalet va deveni cea mai preferată o unealtă de lucru. Este o sculă stabilă și flexibilă, cu o rolă din spumă netedă, fără cusături, care permite obținerea unor rezultate perfecte.

 

Detalii:

  • Zugrăvire perfectă, corectarea zugrăvirii
  • Material: plastic
  • Mărime: 20 x 9 x 3,5cm
  • Lățime rolă: 2,5 cm

Utilizare simplă:

  • Îndepărtați capacul din plastic, deșurubați filetul din partea de jos a rolei în sens contrar acelor de ceasornic și umpleți rezervorul cu vopsea. Strângeți la loc filetul și trafaletul este gata pentru utilizare.

 

 


Evaluarea produsului Paint Rolla Mate - Trafalet de zugrăvit, cu umplere

0
0 evaluare
5
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă