Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Prosop răcoritor - Bucuraţi-vă de o răcorire geroasă!


Câteodată avem nevoie de o răcorire ca de apă! Mai ales atunci când facem Afişare mai multe
Preţ 18.35 lei   28.65 lei -36% Disponibilitate: În stoc
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 18
Ultima dată a cumpărat: M. I.
 

Câteodată avem nevoie de o răcorire ca de apă! Mai ales atunci când facem un sport solicitant şi obositor. Şi atunci, nu există ceva mai bun decât să ne învelim într-un prosop răcoritor. 

În timpul sportului apar şi răniri neplăcute, iar aplicarea unui prosop rece face ca efectul răcoritor să fie o adevărată mană cerească. Acest prosop este o soluţie ideală şi dacă aţi reuşit să vă ardeţi neplăcut pe corp la soare, pentru că efectul răcoritor, care apare după aplicarea prosopului pe piele, vă va face să suportaţi mai bine iritarea şi vă va da o senzaţie de plăcut.

Prosopul răcoritor este o noutate revoluţionară şi un ajutor la îndemână pentru orice sportiv amator sau profesionist, care doreşte să-şi prelungească antrenamentul. Prosopul vă va răcori în câteva secunde şi se foloseşte extrem de uşor - este suficient să îl înmuiaţi, să stoarceţi surplusul de apă şi să îl întindeţi de 3-5 ori. Prosopul începe să se răcească imediat, oferindu-vă o răcorire perfectă!

 

Detalii:

  • Material: poliester, bumbac
  • Dimensiuni: 80x29 cm

 

 

 


Evaluarea produsului Prosop răcoritor - Bucuraţi-vă de o răcorire geroasă!

0
0 evaluare
13
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă