Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Revoflex Xtreme - Aparat de fitness


De ce să plătiţi la sălile de fitness când vă puteţi dezvolta armonios muşchii Afişare mai multe
Preţ 68.45 lei   100.05 lei -32% Disponibilitate: În stoc
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 19
Ultima dată a cumpărat: o. C.
 

De ce să plătiţi la sălile de fitness când vă puteţi dezvolta armonios muşchii în confortul propriei locuinţe?  Revoflex Xtreme, este un instrument ideal pentru dezvoltarea şi antrenarea muşchilor spatelui, umerilor, braţelor, pulpelor şi a altor muşchi. Este suficient un antrenament de 5 minute pe zi! Veţi observa rezultatele bune la numai câteva zile de antrenament.

Dacă vă doriţi nişte bicepşi perfect lucraţi şi un abdomen plat, atunci acest aparat de fitness este făcut tocmai pentru dvs., înlocuind mai multe aparate inutil de scumpe! Antrenându-vă cu Revoflex Xtreme vă veţi dezvolta printr-o singură mişcare spatele, pieptul, abdomenul, braţele şi umerii. Puteţi executa şi diferite mişcări pentru dezvoltarea muşchilor de la picioare şi a celor fesieri.

Un alt avantaj constă din faptul că este destinat atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Sarcina se adaptează simplu, scurtând sau prelungind cauciucul.

 

Detalii:

  • Material: plastic, cauciuc
  • Dimensiuni: lungimea plăcii de călcat 41 cm, lungimea mânerului 13 cm

 

 


Evaluarea produsului Revoflex Xtreme - Aparat de fitness

4.9
11 evaluare
355
clienţi care au cumpărat deja
91%
clienţi care recomandă
9
recenzii ale utilizatorilor