Pentru a descărca fişierul, trebuie să introduceţi adresa de e-mail cu care aţi comandat produsul. Acest fişier poate fi descărcat numai de către utilizatorii care au comandat produsul şi care au primit livrarea.

Shape UP - Centură pentru reducerea grăsimilor și a celulitei


De acum nu va mai trebui să vă chinuiți prin sălile de fitness. Încercați acest dispozitiv de fitness pentru Afişare mai multe
Preţ 97.9 lei   147.1 lei -33% Disponibilitate: În stoc
Numărul de persoane care se uită acum la produs: 2
 

De acum nu va mai trebui să vă chinuiți prin sălile de fitness. Încercați acest dispozitiv de fitness pentru reducea grăsimii și a celulitei.

Acest dispozitiv electric de fitness este un ajutor perfect pentru a avea un corp sănătos și cu aspect frumos. În același timp, întinerește pielea și calmează mușchii încordați după un efort fizic mare.

Stimulare electronică a mușchilor, contractarea acestora prin impulsuri electrice. Impulsurile imită potențialul transmis de sistemul nervos central, fiind un instrument eficient nu numai pentru întărirea mușchilor.

 

Detalii:

  • Întărește mușchii din partea de mijloc a corpului, ajutând la contractarea mușchilor și activează fluxul sanguin prin intermediu vibrațiilor.
  • EMS (stimulare electrică a mușchilor) trimite direct un semnal mușchilor prin intermediul stimulării electrice și susține mișcarea musculară.
  • Ventuzele din gel sunt destinate pentru utilizarea repetată
  • 6 nivele de intensitate
  • Baterie reîncărcabilă încorporată

 

Conținutul pachetului:

  • 1x centură EMS pentru reducerea grăsimilor și celulitei
  • 1x cablu de încărcare

 

 


Evaluarea produsului Shape UP - Centură pentru reducerea grăsimilor și a celulitei

0
0 evaluare
4
clienţi care au cumpărat deja
100%
clienţi care recomandă